Maple sirop - calitate, dietă și efect

În funcție de timpul de recoltare apar diferite nivele de calitate. Grade Si siruri de artar reprezinta un sirop de cea mai inalta clasa, foarte usor, cu un gust fin si usor. Această calitate este vândută aproape exclusiv în Canada și abia exportată. Gradul Siropul de arțar este de asemenea de înaltă calitate și are un gust ușor, aromat. Gradul B este de obicei mult mai întunecat și are un gust puternic și aromat. Siropul de chihlimbar din ceramica C are un gust foarte puternic si picant. Ultima categorie, siropul de arțar D de grad D este denumit și "sirop industrial" în Canada deoarece este utilizat exclusiv pentru prelucrarea industrială. Gustul său este atât de puternic încât este aproape inconfortabil, iar culoarea este foarte întunecată. Practic, cu atât este mai luminos siropul de arțar, cu cât este aroma mai fină și mai blândă.

Utilizarea siropului de arțar

Siropul de muștar este sănătos, nu există nicio îndoială în legătură cu asta. Ca produs natural pur, conține multe minerale în funcție de condițiile solului. Cu toate acestea, majoritatea vitaminelor sunt pierdute prin gătit repetat în procesul de procesare.

Cu toate acestea, siropul de arțar este în primul rând un aliment cu conținut ridicat de zahăr - îndulcește chiar mai mult decât zahărul granulat convențional. Pentru persoanele cu diabet, siropul de arțar nu este potrivit. În combinație cu sucul de lămâie, chilliul și apa pentru a pierde în greutate este o dietă de sirop de arțar.

Sirop de arțar ca înlocuitor de zahăr

Dacă doriți să utilizați sirop de arțar pentru a îndulci alimente și băuturi, asigurați-vă că o jumătate de linguriță de sirop poate înlocui o lingură întregă de zahăr. Regula generală este că 100 de grame de zahăr pot fi înlocuite cu 75 de grame de sirop.

Altfel, siropul de arțar poate fi utilizat în general peste tot în loc de zahăr. Indienii condimentați cu "Sinzibuckwud", care înseamnă, în general, "provocat din lemn", aproape toate produsele alimentare, inclusiv feluri de mâncare savuroase. Chiar și atunci când au venit prima dată în contact cu sarea prin coloniști, nu le-a plăcut prea mult și au preferat să rămână la siropul de arțar.

Sirop de muștar: efect sănătos

Dacă folosiți astăzi lichidul de aur, puteți fi sigur că aveți un produs natural de înaltă calitate. O ceașcă de ceai sau lapte fierbinte cu sirop de arțar se relaxează și ajută la insomnie. O lingură de sirop curat trezește noi energii și împrăștie sentimente de inerție.

Așa cum este și versatil și delicios ca siropul, are și dezavantaje. Din punct de vedere al mediului, transportul de peste mări și impactul său asupra mediului ar trebui evaluate critic. Chiar și prețul unei sticle de sirop de arțar depășește cu mult prețul unui pachet de zahăr. Deoarece un copac poate livra doar aproximativ 40 de litri de suc pe an, ceea ce corespunde unui litru de sirop de arțar, acest preț ar trebui totuși să fie ușor de înțeles.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul